KVW 2020

Helaas is er door de Corona-maatregelen dit jaar geen kindervakantiewerk.

Houd onze social media in de gaten voor leuke online acties van onze vrijwilligers deze zomer.

Zorg goed voor jezelf en we zien jullie weer tijdens KVW 2021!

Algemene programma richtlijnen

Afmelden kinderen bij ziekte: 0681395735

• Zorg dat uw kinderen elke dag op tijd aanwezig zijn (in het programma hieronder kun je zien wat de begintijd is elke dag) en blijf niet te lang hangen zodat we op tijd met de activiteiten kunnen beginnen.
  • Op elk groepje staat minimaal twee leiding en eventueel een hulpleiding.
  • Wij zorgen voor lekkernijen en ranja gedurende de dag. Lunch en fruit dient u uw kind mee te geven elke dag, tenzij anders vermeld in het programma.
  • De kinderen mogen enkel bij het Odulphus opgehaald worden en niet onderweg. De leiding verzamelt de groep aan het einde van de dag zodat zij overzicht hebben wie er naar huis is. Wij stellen het op prijs als na het uitstapje kinderen niet meteen vanuit de bus mee naar huis gaan.
  • Mag uw kind alleen naar huis? Geef dit door aan de leiding? Dit geldt niet voor kleuters.
  • Geef geen geld mee, dit hebben kinderen tijdens de week niet nodig.
  • Kinderen mogen geen telefoon meenemen. Doen zij dit wel, dan houden wij de telefoon in een aparte bak in, die zij aan het einde van de dag terugkrijgen.
  • Geef de kinderen oude kleding en schoenen aan, geen slippers. Voorzie kleding van naam en telefoonnummer.
  • Gebruikt uw kind medicijnen? Laat het ons weten.
  • Foto’s die tijdens de week gemaakt worden zijn te bewonderen op onze Facebook- en Instagrampagina (link via website).

Afdelingen:
Kleuters
Kinderen die in het schooljaar voorafgaand aan de KVW week in de kleuterklas zaten, worden ingedeeld bij de kleutergroep.

Jongeren
Kinderen die in het schooljaar voorafgaand aan de KVW week in groep 3, groep 4 of groep 5 zaten, worden ingedeeld bij de jongerengroep.

Ouderen
Kinderen die in het schooljaar voorafgaand aan de KVW week in groep 6, groep 7 of groep 8 zaten, worden ingedeeld bij de ouderengroep.

Programma per dag

Inpaklijst ouderen kamp/overnachting

Created with Sketch.

Let op: dit jaar (2019) gaan we echt kamperen dus de inpaklijst verschilt met voorgaande jaren!

Inpaklijst overnachting/kamp:

• Tentje: deze kunnen gedeeld worden met meerdere kinderen/vriendjes/vriendinnetjes. Dus niet iedereen hoeft een tentje mee te brengen. Spreek dit goed af met andere ouders/verzorgers.
  • Luchtbed of matje: geen matras of stretcher (dit is niet mogelijk met transport)
  • Slaapzak en kussen
  • Tandenborstel en tandpasta
  • Washandje, handdoek, zeep en kam
  • Pyjama of nachthemd
  • Zaklantaarn (!): we verstaan hier niet de zaklamp op de telefoon onder
  • Regenkleding en laarzen
  • Bikini, zwembroek of badpak en een badlaken (er is een zwembad op de camping)
  • Extra kleding: lange broek en dichte schoenen
  • Heel veel goede zin

Telefoonbeleid: wij verwachten dat kinderen hun telefoons thuislaten. Meegebrachte telefoons worden ingenomen en opgeslagen. Deze krijgen de kinderen na het kamp terug.

Adres camping

Camping Spaendershorst

De Spaaneindsestraat 12

5085 NN Esbeek

Belangrijke informatie

Richtlijnen

Privacyreglement

Foto's
Er worden foto's gemaakt tijdens de week die wij controleren op fatsoenlijkheid alvorens wij die plaatsen op de website en sociale media. Heb je bezwaar tegen het gebruik van foto's waar uw kind op staat, geef dit dan bij ons aan. Die foto's zullen wij verwijderen. Zonder bericht gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met het (mogelijk) gebruik van foto's waar uw kinderen op staan.

Vertrouwenspersonen

Created with Sketch.

Binnen ons bestuur is Naomi van Loo de vertrouwenspersoon. Loopt u ergens tegenaan of wilt u vertrouwelijke informatie over uw kind bespreken, dan kan dat bij haar.