Ons bestuur

Ons bestuur is het hele jaar bezig met de organisatie van het kindervakantiewerk. Met regelmaat  wordt er vergaderd en gewerkt om te zorgen dat alles weer op rolletjes loopt in de zomervakantie. Tijdens de week zie je ze misschien iets minder dan de groepsleiding, maar ze zijn zeker niet minder belangrijk. Leer ze hieronder kennen.

Ad Willems

In het dagelijks leven is Ad eigenaar van Willems Allround Service. Binnen het bestuur is hij voornamelijk verantwoordelijk voor de financiën, materialen en logistiek. Voor vragen daarover kunt u bij hem terecht.

Paul Dijks

Paul werkt in het dagelijks leven als operational manager bij Schreinemacher Kunststoffen. Daarnaast regelt hij o.a. de financiën, het privacyreglement en administratie voor KVW. Dit jaar is hij tijdens de week niet aanwezig helaas. 

Marco van Spaandonk

Tijdens het schooljaar staat Marco als leraar voor de klas in het basisonderwijs. Hij is bij KVW coördinerend bestuurslid op de ouderengroep en houdt zich bezig met de sponsoring. Voor vragen daarover kunt u bij hem terecht.

Hansje van Welbergen

Hansje is operazangers en is druk met veel verschillende projecten. Binnen KVW houdt ze zich bezig met administratieve taken en is ze coördinerend bestuurslid op de kleutergroep.  

Naomi van Loo

Naomi is docent op het mbo en studeert dit jaar af als onderwijspedagoog. Binnen KVW houdt ze zich bezig met het programma en de sociale media. Daarnaast is ze coördinerend bestuurslid op de jongerengroep en vertrouwenspersoon tijdens de week.