De werkgroep

Wat doet de werkgroep?

Het programma van de week wordt gemaakt door een groep vrijwilligers in de werkgroep. Zij houden zich vanaf januari bezig met het bedenken en uitwerken van activiteiten, knutselen, het bedenken van dansjes en verzamelen van benodigdheden. Ook zorgen zij ervoor dat Odulphus helemaal in het thema wordt aangekleed tijdens de week. Zonder deze enthousiaste groep zou er geen KVW zijn! Leer onze werkgroep hieronder kennen.

Ontmoet de werkgroep

Maxime Feenstra

Carmen van Loo
"Mijn naam is Carmen en ik ben al 12 jaar vrijwilliger bij KVW. Naast de week vind ik het erg leuk om onderdeel uit te maken van de werkgroep, zo ben ik door het jaar heen ook actief bezig voor KVW. Ik maak dit jaar het programma mee voor o.a. de jongeren."

Amber de Laure
"Ik ben Amber 19 jaar oud en dit wordt mijn 7e jaar bij KVW. Ik zit in de werkgroep, omdat ik het erg leuk vind om buiten de KVW week er mee bezig te zijn. Ik houd me momenteel gedeeltelijk bezig met de kleuteractiviteiten."

Peter Roovers
"Ik ben gepensioneerd en heb dus tijd voor alleen maar leuke dingen. En daar is KVW er één van. Omgaan met jongere mensen daar blijf jezelf jong bij. Daarnaast klus ik graag en doe aan tafeltennis en vissen."

Wendy van der Meijs
"
Hoi! Ik ben Wendy en loop ondertussen al zo lang mee bij KVW dat ik het overgrote deel van de werkgroep zelfs als kind in de groep heb gehad. Ik vind het nog steeds een leuke uitdaging om naast mijn werk in de Jeugdzorg en allerlei andere leuke dingen bezig te zijn met KVW en daarom ben ik al een aantal jaar mede-verantwoordelijk voor het programma van de ouderen."

Bieke van Welbergen
"
Hallo! Ik ben Bieke, ik heb vroeger als kind altijd mee gedaan met kvw en ben nu al 10 jaar vrijwilliger. Naast heb begeleiden van een groep tijdens de week. Vind ik het erg leuk om met kvw bezig te zijn. Ik ben dit jaar verantwoordelijk geweest voor een leuke sportieve dag. Ik heb er weer super veel zin in!"

Lea Vogels

Kim Mathura

Pien Wiersma
"Ik ben Pien en ik ben 15 jaar oud. Dit wordt mijn 3e jaar als hulpleiding bij KVW. Ik zit in de werkgroep omdat ik het erg leuk vind om mee te helpen met het knutselen!"

Angelique & Naomi
Coördinerende bestuursleden op de werkgroep.

Vrijwilliger worden?

Heb jij als kind altijd meegedaan met KVW en zie jij een zomer zonder ons niet voor je? Ben je student en wil je graag nieuwe vrienden maken terwijl je een week lang kinderen vermaakt? Ben je werkzaam in de kinder- of jeugdzorg of heb je affiniteit met de doelgroep? Of lijkt het je gewoon heel leuk om deel uit te maken van ons vrijwilligersteam?  Neem dan contact op via ons contactformulier en dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek!